Jan
28
2014

Skönt att vara ensam i poolen

Jag har alltid velat ha en pool och i somras så byggde svenskapoolfabriken en åt mig och min man och mina barn. Vi betalade så klart men det kändes verkligen värt varenda öre som vi spenderade på det. Det kan ju vara lite jobbigt att gå till stranden när det är lite långt och dessutom så kan det vara lite för mycket folk på stranden på sommaren. Det är faktiskt jobbigt att gå till stranden när det är alldeles för mycket folk där, man blir ju bara trött när det är alltför mycket folk. Det är ju meningen att man ska känna sig avslappnad efter en dag på stranden men efter en varm sommardag med extremt mycket folk så känner man sig bara utmattad. Det är därför det känns så bra att ha en egen pool, det är riktigt skönt faktiskt att bara kunna vara ensam med sin familj i poolen.

Leave a Reply