Mar
11
2014

Vill köpa en pool

Jag är ju en jungfru som stjärntecken och därför så är det så att jag inte har så många vänner, jag har mer få vänner som jag är väldigt nära istället. Jag träffade en av de kompiarna här om dagen, hon heter Amandra. Det är ganska så skönt att ha en kompis som man bara kan prata av sig med. Det känns ju verkligen som att man bara kan prata på riktigt med vissa människor. Alla lyssnar inte på en så bra och vissa vill man bara inte lyssna på, men Amanda är en riktigt bra lyssnare och dessutom så är det roligt att höra vad hon har att säga. Hon hade precis bestämt sig för att köpa en pool från poolkungen när vi sågs och det tyckte jag var riktigt häftigt faktiskt. Jag skulle också vilja ha en pool men jag tror att jag måste flytta till ett hus först.

Leave a Reply