May
13
2014

Starkare ljus

Den Belysning som finns i mitt kök är faktiskt lite jobbig bara för att den är så pass svag. Jag tror att jag ska försöka ha det som projekt i helgen att helt enkelt göra så att jag försöker skaffa lite starkare lampor i köket för jag kan ju inte ha det på det vis som jag har det nu. Belysningen är ju ganska så mysig men jag vill gärna ha mycket starkare ljus så man ser mycket mer vad man gör. Det skulle faktiskt vara väldigt skönt att ha sådant nästan strålkastarljus, jag kanske ska tillägga att jag ser ganska dåligt som det är och då spelar ljus väldigt stor roll. Jag orkar inte ha linser eller glasögon på mig hela tiden och när jag inte har det så vill jag i alla fall kunna se konturer av saker när jag lagar mat, det är faktiskt ganska så viktigt.

Leave a Reply